Politica de confidenţialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră prin completarea formularelor de înscriere de pe site-ul e-incluziune.ro.

Formularele de înscriere, respectiv de înregistrare prezentate pe e-incluziune.ro cer informaţii de tipul “datelor de contact”: nume utilizator şi adresa de email, prin care vă putem contacta pentru a vă furniza serviciile sau informaţiile solicitate. Folosim datele pe care ni le furnizaţi în următoarele scopuri: pentru a vă selecta în vederea urmării cursurilor oferite de acest proiect; pentru a vă trimite newslettere, în cazul în care v-aţi abonat; pentru a răspunde la scrisorile, mesajele dumneavoastră; pentru a ne asigura că paginile site-ului e-incluziune.ro sunt relevante nevoilor dumneavoastră.

Prin completarea câmpurilor din formularele de înscriere de pe e-incluziune.ro, sunteţi de acord ca datele personale pe care ni le furnizaţi să intre în baza de date e-incluziune.ro şi să primiţi mesaje cu privire la produse şi servicii, programe educaţionale sau orice alte acţiuni desfăşurate în viitor de catre e-incluziune.ro şi de partenerii săi agreaţi.

Nu aveţi obligaţia să ne furnizaţi date cu caracter personal pentru accesarea şi utilizarea site-ului e-incluziune.ro. Furnizarea adresei de email este necesară doar în cazul în care doriţi să vă abonaţi la newsletter-ul e-incluziune.ro, doriţi să ne trimiteţi mesaje la adresa de e-mail sau doriţi să participaţi la discuţiile din cadrul forumului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar în scopurile pentru care sunt colectate, astfel cum acestea sunt menţionate mai sus, nu vor fi făcute publice şi nu vor fi comunicate unor terţe persoane fără cu acordul dumneavoastră explicit, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de a fi informat dacă datele dumneavoastră sunt sau nu prelucrate, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă la adresa de email: eincluziune@gmail.com.

De asemenea, dacă datele dumneavoastră nu mai sunt de actualitate sau dacă nu mai doriţi să utilizaţi serviciile e-incluziune.ro, puteţi solicita modificarea sau ştergerea acestor date printr-o notificare expresă transmisă la adresa de email: eincluziune@gmail.com.

Informaţii colectate automat


Site-ul e-incluziune.ro poate înregistra date de identificare non-personale, precum: browser-ul folosit, date despre paginile vizitate, durata vizitei. Aceaste informaţii sunt înregistrate pentru o perioadă de timp determinată prin intermediul unor servicii externe de analiză a traficului pe portal (Google analytics, SATI, Trafic Internet). Folosim aceste date doar în scopuri interne de determinare a statisticilor privind traficul pe site. Nu utilizăm datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nicio informaţie identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Vă atenţionăm că nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care dumneavoastră faceţi publică adresa de email sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj sau comentariu public, pe oricare dintre paginile e-incluziune.ro.

Vă rugăm ca de fiecare dată când accesaţi e-incluziune.ro să consultaţi această pagină pentru a fi mereu informaţi despre politica noastră de confidenţialitate.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech