Accesarea platformei EUPD

 

Dacă aveţi un cont în cadrul portalului e-Incluziune, vă rugăm să vă autentificaţi şi apoi selectaţi link-ul de mai jos:

Platforma e-Learning EUPD

Acest pas este absolut obligatoriu pentru prima accesare a platformei e-Learning EUPD, deoarece astfel vă este creat automat contul de autentificare în cadrul platformei.

Pentru crearea contului în cadrul portalului, selectaţi opţiunea de meniu Forum -> Creare cont sau accesaţi link-ul: Creare cont.

Dacă v-aţi creat contul în cadrul platformei e-Learning conform indicaţiilor de mai sus, puteţi accesa direct platforma la adresa: http://e-incluziune.ro/eupd, urmând ca autentificarea să o faceţi direct în platforma EUPD utilizând contul din cadrul portalului e-Incluziune (care a fost clonat la prima accesare a  link-ului: Platforma e-Learning EUPD).

 Link-uri directe

Creare cont Creare cont pentru portalul e-Incluziune (acest site).
Platforma e-Learning EUPD Este disponibil numai dacă sunteţi autentificat în portal. La prima accesare a link-ului vă este creat (clonat) contul pentru autentificarea în cadrul platformei EUPD. La următoarele accesări sunteţi automat autentificat în cadrul platformei.
http://e-incluziune.ro/eupd Accesare directă a platformei e-Learning EUPD. Autentificarea de va face manual, utilizând contul din cadrul portalului e-Incluziune (acest site), dar este posibilă numai dacă în prealabil aţi accesat cel puţin o data link-ul: Platforma e-Learning EUPD.
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech