Universitatea Lucian Blaga din Sibiu la Gala Persoanelor cu Dizabilități

gala_tvr

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a participat la competiția deschisă de Gala Persoanelor cu Dizabilități cu proiectul “e-Incluziune: Dezvoltarea și implementarea unui program de asistență bazat pe tehnologii TIC, pentru creșterea accesului la învățământul superior al persoanelor cu dizabilități”, implementat în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara în perioada mai 2014- august 2015.
Universitatea Lucian Blaga din Sibiu s-a calificat la secțiunea “Școala tuturor abilităților” alături de alți 4 finaliști: Scoala gimnazială „Sfânta Maria”, Botoșani; Grădinița nr.23 cu program prelungit din Focșani; Scoala gimnazială nr. 1 Brăneşti- Ilfov şi Scoala gimnazială Ioan I. C. Brătianu, nr. 141.
Secțiunea “Școala tuturor abilităților” promovează unități de învățământ de masă care au integrat persoane cu dizabilități și care au proiecte de integrare a copiilor sau tinerilor cu dizabilități în sistemul de învățământ de masa.
Gala Persoanelor cu Dizabilități – editia cu nr. 5, va fi difuzată luni, 29 decembrie 2014, ora 17:00, de către postul național de televiziune TVR1.
Vizionare plăcută!
Sursa: www.incluziune.org
Detalii despre candidatura ULBS găsiţi aici.