Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” a primit Premiul de Excelenţă pentru proiectul “Platforma de Cercetare Integrată Transfrontalieră pentru Identificarea Proceselor Celulare ca Ținte Potențiale pentru Terapia Personalizată a Cancerului”

Content-Platforms

O delegaţie a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad condusă de prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii şi prof. univ. dr. Anca Hermenean, prorector cu cercetarea ştiinţifică, a participat, pe 28 mai, la Adunarea generală a Euroregiunii DKMT, din care fac parte judeţele Bacs-Kiskun, Bekes şi Csongrad (Ungaria); judeţele Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş (România) și Provincia Autonomă Voivodina (Serbia), care s-a desfăşurat la castelul Nako din Sânnicolaul Mare, judeţul Timiş.

În cadrul Adunării generale a DKMT, Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad a primit Premiul de Excelenţă pentru proiectul “Platforma de Cercetare Integrată Transfrontalieră pentru Identificarea Proceselor Celulare ca Ținte Potențiale pentru Terapia Personalizată a Cancerului”,  acordat de Agenţia de Dezvoltare euroregională Dunăre-Mureş-Criş-Tisa (DKMT).

Mai multe: http://www.edumanager.ro/articol.php?id=17937