Sesiuni de informare – “TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilitati!”

Sesiuni_de_informare

În saptamana 7 – 11 martie, vor avea loc in cadrul proiectului “TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilitati!”  mai multe sesiuni de informare si cursuri de formare dupa cum urmeaza:

-9-11 martie, Cluj Napoca  – Sesiuni de informare pentru jurnalisti, arhitecti si urbanisti, autoritati publice locale si functionari din serviciile publice si curs de formare pentru organizatiile perdsoanelor cu dizabilitati. Partener local: Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico – Gestual

-9-11 martie, Zalau  – Sesiuni de informare pentru jurnalisti, arhitecti si urbanisti, autoritati publice locale si functionari din serviciile publice si curs de formare pentru organizatiile perdsoanelor cu dizabilitati. Partener local: Asociatia PRADER WILLI din Romania.

- 10 martie, Simeria – Sesiune de informare pentru jurnalisti. Parteneri locali: Asociatia Hans Spalinger si Directia de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local al orasului Simeria.

Pentru a urmari unde si cand vor avea loc urmatoarele evenimente accesati www.dizabnet.ro  si vizualizati calendarul nostru pe evenimente.

Mai multe : www.dizabnet.ro