Serviciul German de Schimb Academic scoate la concurs burse de studiu şi cercetare

germany

Serviciul German de Schimb Academic – DAAD  scoate la concurs şi anul acesta programe de burse de studiu şi cercetare. Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de DAAD, limba de studiu poate fi germană sau engleză, putând beneficia de ofertă studenţii, masteranzii, doctoranzii şi tinerii cercetători, respectiv cadrele didactice din domeniile artelor/istoria şi teoria artei.

În cazul cursurilor universitare de vară pentru studenţi şi absolvenţi străini în Germania data limită pentru depunerea dosarelor este 1 decembrie, iar în ceea ce priveşte bursele de studiu pentru absolvenţi din domeniile arte plastice/design/comunicare vizuală şi film – 31 octombrie.

15 noiembrie este data limită pentru depunerea dosarelor referitor la burse de studiu pentru studenţi/absolvenţi din domeniile: istoria şi teoria artei şi pedagogie. Aceeaşi dată limită este şi în cazul burselor de cercetare pentru doctoranzi şi tineri cercetători, burselor pentru artişti şi arhitecţi, stagiilor de cercetare pentru cadre didactice şi cercetători, respectiv programului de reinvitare pentru foşti bursieri.

 

Sursa : EDUmanage.ro

Continuare   ….