Şcoala Altfel la ULBS 2015

scoala_altfel

În perioada 6-10 aprilie 2015, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează “Zilele Porţilor Deschise”, un eveniment dedicat atât elevilor de liceu, cât şi persoanelor interesate de mediul academic. Evenimentul se va desfăşura simultan în toate cele 9 facultăţi din cadrul universităţii, în intervalul orar 08,00-14,00 şi vizează prezentarea ofertei educaţionale pentru anul universitar 2015-2016, vizitarea sălilor de curs şi a laboratoarelor, precum şi participarea la diverse activităţi şi workshop-uri. Totodată, se vor prezenta programele internaţionale derulate de către universitate, precum şi oportunităţile de studiu în străinătate.

Programul complet al activităţilor care se vor derula în cadrul facultăţilor în această perioadă, la care sunteţi invitaţi să participaţi, poate fi consultat în documentul ataşat.

Pentru programarea vizitelor şi/sau înscrierea la activităţi, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa: marketing@ulbsibiu.ro

Biblioteca Centrală Universitară va fi și ea deschisă vizitatorilor, între orele 11,00-15,00. Toţi cei care vor trece pragul bibliotecii pot participa la tururi ghidate, insoţite de demonstraţii practice, despre regăsirea publicaţiilor în catalogul online şi la raft, despre auto-împrumut şi auto-restituire, modul de organizare a fondului de publicaţii, oportunităţile şi facilităţile oferite prin deţinerea unui card de bibliotecă. De asemenea, personalul specializat al bibliotecii va prezenta tipuri de căutare pentru bazele de date disponibile în cadrul programului naţional de acces la resursele electronice.

Mai multe….