Programul Summer Work Travel

work

Ești interesat să călătoreşti şi să munceşti în perioada vacanţei de vară, dar şi să ai parte de o experienţă culturală şi turistică în Statele Unite?
Programul Summer Work Travel oferă studenţilor înscrişi la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra şi călători în Statele Unite ale Americii, în perioada vacanţei de vară. Din 2000 până acum peste 40.000 de studenţi români au participat la acest program ce se desfăşoară anual. Cu peste 5.000 de participanţi în 2014, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. Acesta permite studenţilor să economisească bani, să viziteze SUA şi să trăiască alături de cetăţeni americani şi de studenţi din alte ţări. Ei obţin astfel o imagine nefiltrată a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot îndrăgosti de locurile unde călătoresc.
Studenţii înscrişi la cursuri de zi la instituţii acreditate din alte tari decât SUA pot veni in Statele Unite pentru a-şi împărtăşi cultura şi ideile cu alte persoane.
Soribel Feliz, vice-consul al Ambasadei SUA şi administratorul programului Summer Work and Travel, te invită la o discuţie pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2015.
Discuţia va avea loc vineri, 6 februarie 2015, între 15:00 si 16:00.
Puteți transmite întrebările voastre pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA https://www.facebook.com/bucharest.usembassy.