O semnatură pentru o Şcoala Altfel mai bună!

scoala_altfel

Aproape 1000 de persoane au semnat deja petitia lansata in 25 ianuarie de Fundatia Noi Orizonturi (FNO) in vederea imbunatatirii programului Scoala Altfel. Demersul este sustinut pana acum de peste 45 de organizatii si institutii, intre care Federatia Coalitia pentru Educatie, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie, Organizatia Umanitara Concordia, Asociatia Pro Vobis, CeRe- Centrul de Resurse pentru participare publica, ARDOR, WWF Romania.

Organizatiile sau institutiile care doresc sa se alieze initiativei semnand lista de adeziune, o pot face trimitand un mail pe adresa lidia_state@noi-orizonturi.ro in care sa specifice denumirea completa a organizatiei si repezentntul acesteia. Aici gasiti lista sustinatorilor nostri de pana acum.
Petitia, care poate fi semnata pana pe 29 februarie aici:

http://www.petitieonline.com/saptamana_altfel

va fi inainta Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS) impreuna cu lista de adeziune si o scrisoare prin care se cere modificarea Ordinului MENCS nr. 4496/13.07.2015 privind structura anului scolar, conform propunerilor formulate de grupul de lucru „Scoala Altfel. TOT Educatie!”, constituit la initiativa FN.

Mai multe