Conferința de lansare

conferinta1

Lansarea proiectului POSDRU „e-Incluziune: Dezvoltarea și implementarea unui program de asistență bazat pe tehnologii TIC, pentru creșterea accesului la învățământul superior al persoanelor cu dizabilități” a avut loc vineri, 13 iunie 2014, la Hotelul Hilton din Sibiu (strada Pădurea Dumbrava nr. 1), în Sala Grand Ballroom.

După prezentarea activităţilor şi obiectivelor proiectului,  a avut loc dezbaterea pe tema „Accesul studenților cu dizabilități în mediul universitar românesc– perspective și oportunități pentru anul 2014”.

Dezbaterea s-a adresat în egală măsura atât reprezentanților instituțiilor de învățământ superior din România, cât și reprezentanților autorităților publice locale, instituţii cu atribuții de protecţie socială, ONG –uri și alte părţi co-interesate în domeniul educației inclusive și domeniilor complementare.

Proiectul „e-Incluziune: Dezvoltarea și implementarea unui program de asistență bazat pe tehnologii TIC, pentru creșterea accesului la învățământul superior al persoanelor cu dizabilități”, este derulat de către Universitatea “Lucian Blaga″ din Sibiu, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara.

Programul coferinței de lansare e-Incluziune